Zakelijk

U zoekt een duurzame tafel of ander meubelstuk, dat bijzonder is in zowel uitvoering als maatgeving, of u wilt uw project bekronen met een circulair interieur? Daag ons uit! Wij hebben jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende maatwerkprojecten, van meer klassieke inrichtingen tot modern industrieel. Geen vorm is onmogelijk, geen maat te groot. Al onze producten zijn gemaakt van massief hout en daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het combineren van materialen, zoals gerecycled beton of eerder gebruikt staal.

 

Wij hebben ook diverse typen wandbekleding ontwikkeld, waaronder een type uit puur lariks en een type samengesteld uit verschillende soorten zachthout uit de sloop, zoals douglas, vuren, grenen en oregon pine.

 

Herso bechikt over het FSC Recycled keurmerk. In onze No Waste producten verwerken we gebruikt hout en afvalhout.

Daarnaast is de lijm die we gebruiken door onszelf ontwikkeld en biologisch afbreekbaar. Duurzaam, goed voor het milieu en dus uitstekend te gebruiken bij Breeam of Leed inrichtingen.

 

Wist u dat ook uw eigen afvalhout kan worden hergebruikt? Dat maakt die nieuwe werkplek of boardroomtafel nóg meer bijzonder. En als we toch nieuw hout moeten inkopen, dan is dat altijd PEFC of FSC  gecertificeerd en steeds vaker van Nederlandse en zelfs van Loosbroekse oorsprong.

 

Projectinrichter, architect of aannemer: wij denken graag met u mee, ook als uw plannen nog in de beginfase zijn. Wij maken waar wat we beloven. Van ontwerp tot eindproduct.

 

Eerdere projecten vindt u hieronder.