HEEMBOUW, BERKEL EN RODENRIJS

Vanuit duurzaam perspectief ontworpen
Categorie
Zakelijk
Tags
Circulair


 

 

OVER DIT PROJECT

Het nieuwe kantoor van Heembouw is geheel vanuit een duurzaam perspectief ontworpen. Hierbij werd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van circulaire en/of biobased materialen, zodat potentiele klanten kunnen zien dat circulaire projecten in de praktijk prima uitvoerbaar zijn.

 

Wij hebben voor dit project de opdracht gekregen mee te werken aan een trap, geheel vervaardigd uit gerecycled eiken hout. Dit hout is geoogst vanuit de milieustraat in Oss. Een groepje getrainde mannen van deze milieustraat scheiden het metaal van het hout, selecteren de verschillende houtsoorten  en maken het hout klaar voor tranport.

 

Wij zijn het hout verder gaan verwerken en na een paar maanden hard doorpakken hebben wij het halfproduct geleverd aan Visker Interieur Bouw en Stalentstaal die daarna de trap construeerden tot dit prachtig eindresultaat.