No Waste Vloer

No Waste Vloer

Onze kracht en idealen komen samen in onze No Waste vloer.

 

Duurzaam

De No Waste vloer wordt volledig gemaakt van afvalhout en eerder gebruikt hout. Zo hebben we voor de vloer in Circl, het circulair paviljoen van de ABN AMRO in Amsterdam, hout gebruikt uit de voetbalkantine van Top Oss, de werktafel van oma Rietje en sloopwerken van New Horizon. Herso heeft op haar afvalhout het FSC Recycled keurmerk. De lijmtechniek die we gebruiken is door onszelf ontwikkeld en de lijm is biologisch afbreekbaar. De No Waste vloer kan daarmee gebruikt worden als magnifieke blikvanger in BREEAM projecten.

Instructie houten vloer i.c.m. vloerverwarming

Uniek

Herso staat voor eindeloos (her)gebruik. De samenstelling van het hout dat wij verwerken is dus nooit hetzelfde. Iedere No Waste vloer vertelt daardoor zijn eigen verhaal. Het is een magnifieke vloer met een geheel eigen karakter.

Ook uw eigen afvalhout kan door Herso in uw nieuwe vloer worden verwerkt.

 

 

Maatwerk

Projectinrichter, architect, aannemer of particulier: de No Waste vloer is een bijzonder element in ieder project, klein of (middel)groot. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij vertellen u graag over de meerwaarde van deze even bijzondere als duurzame vloer.